RV
Volledig scherm
© RV

Geen Ros Beiaard triatlon dit jaar, wel al nieuwe datum voor volgend jaar geprikt

DendermondeEr zal dit jaar opnieuw geen Ros Beiaardtriatlon in Dendermonde plaatsvinden door de aanhoudende coronacrisis. Dat is zopas beslist. Er is wel al meteen een datum voor volgend jaar geprikt: zondag 9 mei 2022.

 1. Oscar Romerocollege neemt afscheid van directeur Hans Vanhulle: “Dankbaar voor alle kansen in schoolloopbaan van veertig jaar”
  PREMIUM
  Dendermonde

  Oscar Romerocol­le­ge neemt afscheid van directeur Hans Vanhulle: “Dankbaar voor alle kansen in schoolloop­baan van veertig jaar”

  Veertig jaar verbonden aan het onderwijsteam van het Oscar Romerocollege. Waarvan bijna dertig jaar als directeur. En er zelf altijd op de schoolbanken gezeten van in zijn kleutertijd. Met zijn pensioen sluit Hans Vanhulle (61) een immens tijdperk af. De hele school nam dinsdag afscheid. “Het zal wennen zijn aan een leven zonder stressniveau”, zegt de man die er mee voor zorgde dat de vrije secundaire scholen van Dendermonde één college vormden.
 2. Eerst geschorst bij balie nadat hij als advocaat vonnis vervalste, nu veroordeeld tot celstraf: “Toga te schande gemaakt”
  PREMIUM
  Dendermonde

  Eerst geschorst bij balie nadat hij als advocaat vonnis vervalste, nu veroor­deeld tot celstraf: “Toga te schande gemaakt”

  Door de Balie van Advocaten in Dendermonde is hij al voor tien jaar, het maximum, geschrapt als advocaat en nu is Hans V.D. (54) door de Dendermondse strafrechter ook veroordeeld tot een celstraf en boete. Een paar jaar geleden vervalste hij als advocaat een vonnis, waarbij hij een gezin heel wat geld afhandig maakte. De Orde van Advocaten en het openbaar ministerie zijn het eens: “Deze man maakt de advocatuur te schande.”
 1. Vrachtwagen breekt doormidden na treinbotsing
  Play

  Vrachtwa­gen breekt doormidden na treinbot­sing

 2. Met deze 'jetsuit' komt vliegen écht dichtbij
  Play

  Met deze 'jetsuit' komt vliegen écht dichtbij