De Buggenhoutse burgemeester Pierre Claeys (links) en de Dendermondse burgemeester Piet Buyse (rechts) zijn allebei van CD&V-signatuur. Brengen ze hun gemeenten straks ook samen?
Volledig scherm
PREMIUM
De Buggenhoutse burgemeester Pierre Claeys (links) en de Dendermondse burgemeester Piet Buyse (rechts) zijn allebei van CD&V-signatuur. Brengen ze hun gemeenten straks ook samen? © Geert De Rycke

Fusie tussen Dendermonde en Buggenhout in de maak? “Huwelijksaanzoek is er, maar nog geen ja”

Buggenhout/DendermondeDe kans dat Dendermonde en Buggenhout fusioneren lijkt met de dag groter te worden. In Dendermonde vonden er al ‘geheime’ interne vergaderingen over plaats. En nu stuurt de Buggenhoutse burgemeester Pierre Claeys (CD&V) het bericht de wereld in dat ‘Dendermonde vragende partij is om een fusie te overwegen’. “Dit kan een mooi verhaal worden”, zegt de Dendermondse burgemeester Piet Buyse (CD&V).

 1. ‘Dahmer’ op Netflix verslonden? Dan zijn deze titels als volgende aan de beurt
  TV
  2

  ‘Dahmer’ op Netflix verslonden? Dan zijn deze titels als volgende aan de beurt

  ‘Monster: The Jeffrey Dahmer Story’ wordt gruwelijk goed bekeken op Netflix. De controversiële tiendelige reeks over de Amerikaanse lustmoordenaar/kannibaal die tussen 1978 en 1991 zeventien jongens en jonge mannen om het leven bracht, kende volgens de streamingzender het beste debuut ooit én krijgt deze week een toemaatje in de vorm van een driedelige docu. Dat true crime vermengd met tv-drama massaal veel belangstelling lokt, is een fenomeen waar veel verdeeldheid rond bestaat. Maar indien het primitieve, instinctieve deel van uw psyche hongerig blijft naar meer, dan zijn er genoeg seriemoordenaarverhalen om de rest van het jaar mee op te vullen.