Astrid Bultijnck wil mensen kleine gelukjes doen ontdekken.
Volledig scherm
Astrid Bultijnck wil mensen kleine gelukjes doen ontdekken. © RV

Fotografe doet reizen in en rond je kot met workshop smartphonefotografie

DendermondeFotografe Astrid Bultijnck uit Dendermonde van I Shoot You pakt uit met een nieuw, én coronaproof, initiatief. Nu reizen nog altijd niet kan, laat ze geïnteresseerden op reis gaan in en rond hun kot. Met een online workshop smartphonefotografie.

 1. Jongeren roepen met petitie op om buitenfitness aan Sas terug te plaatsen: “De verkeerde worden gestraft door toestel amper paar weken na opening alweer weg te halen”
  Dendermonde

  Jongeren roepen met petitie op om buitenfit­ness aan Sas terug te plaatsen: “De verkeerde worden gestraft door toestel amper paar weken na opening alweer weg te halen”

  Amper drie weken na de plaatsing is de buitenfitness aan het Sas in Dendermonde alweer weggehaald. Tot grote ontgoocheling van heel wat jongeren die met het toestel wilden sporten. ‘Overlast’, klinkt de reden van het stadsbestuur. “Maar daarmee straft de stad wel wie het goed meent en niet diegenen die voor problemen zorgen”, klinkt het. Een petitie om het toestel terug te plaatsen telt al honderden handtekeningen.
 2. Logo Dender en Eerstelijnszone Dender lanceren verteltassen: “Kwetsbare doelgroepen beter informeren over vaccinatiecampagne”
  Dendermonde

  Logo Dender en Eerste­lijns­zo­ne Dender lanceren verteltas­sen: “Kwetsbare doelgroe­pen beter informeren over vaccinatie­cam­pag­ne”

  Logo Dender vzw en de Eerstelijnszone Dender, actief voor Dendermonde, Lebbeke, Buggenhout, Hamme, Berlare en Zele, hebben de handen in elkaar geslagen voor de ontwikkeling van “verteltassen”. Die moeten het mogelijk maken om moeilijk te bereiken, kwetsbare doelgroepen beter te informeren en motiveren rond de vaccinaties tegen Covid-19.
 1. Man (33) steelt politieauto, wordt omsingeld door 12 agenten en steelt dan doodleuk nog eentje
  Play
  bizar

  Man (33) steelt politieau­to, wordt omsingeld door 12 agenten en steelt dan doodleuk nog eentje

 2. Vijf nieuwe topgames die virtual reality (weer) op de kaart willen zetten
  Play
  games

  Vijf nieuwe topgames die virtual reality (weer) op de kaart willen zetten