Putten in het fietspad en conflictsituaties met auto’s. “Voor fietsers is het een hel op de Mechelsesteenweg”, klinkt het bij de Fietsersbond.
Volledig scherm
Putten in het fietspad en conflictsituaties met auto’s. “Voor fietsers is het een hel op de Mechelsesteenweg”, klinkt het bij de Fietsersbond. © Geert De Rycke

Fietsersbond eist meer veiligheid en comfort op Mechelsesteenweg: “Hier fietsen is een verschrikking”

Het dossier voor een herinrichting van de Mechelsesteenweg moet dringend nieuw leven ingeblazen worden, dat zegt de Fietsersbond Dendermonde. Zij eisen meer veiligheid en comfort op deze drukke weg, waar nog te vaak ongevallen gebeuren. “Fietsen op de Mechelsesteenweg is een verschrikking”, klinkt het. “Hoog tijd dat hier verandering in komt.”

0 reacties

 1. AZ Sint-Blasius voert totaalverbod op bezoek in na corona-uitbraak in ziekenhuis: “Nemen alle mogelijke maatregelen om nieuwe besmettingen te voorkomen”
  PREMIUM
  Dendermonde

  AZ Sint-Blasius voert totaalver­bod op bezoek in na corona-uit­braak in ziekenhuis: “Nemen alle mogelijke maatrege­len om nieuwe besmettin­gen te voorkomen”

  Het AZ Sint-Blasius van Dendermonde voert een algemeen bezoekverbod in voor het hele ziekenhuis. Met onmiddellijke ingang. Aanleiding is de uitbraak van het coronavirus op één van de afdelingen. Daar bleken al negen mensen besmet en het aantal verdachte patiënten blijft maar toenemen. “We weten hoe belangrijk het bezoek is voor het welzijn en herstel van de patiënten. We hopen dan ook dat het verbod van korte duur is”, klinkt het.
 1. De Croo richt zich in laatste woorden tot jongeren: "Het einde wordt een nieuw begin"
  Play

  De Croo richt zich in laatste woorden tot jongeren: "Het einde wordt een nieuw begin"

 2. Dit is de ongelofelijk schattige Ponkey de shezel
  Play

  Dit is de ongelofe­lijk schattige Ponkey de shezel