De leden van het Feestcomiteit Dendermonde zijn blij dat ze weer kunnen uitpakken met de Walking Dender.
Volledig scherm
PREMIUM
De leden van het Feestcomiteit Dendermonde zijn blij dat ze weer kunnen uitpakken met de Walking Dender. © Geert De Rycke

Feestcomiteit na twee jaar klaar voor comeback Walking Dender: “Meer duurzame en nog aangenamere editie van maken”

DendermondeVele Dendermondenaren kijken er al lang naar uit en aanstaande vrijdag is het eindelijk zover: de Walking Dender is terug. Het Feestcomiteit Dendermonde zorgt voor een duurzame editie zonder wegwerpmateriaal en neemt maatregelen om het gebeuren nog aangenamer dan vroeger te maken. Alles wat u moet weten om ten volle te genieten van een bezoek aan de drank- en eetstandjes aan de boorden van de Oude Dender leest u hier.

  1. Lokerse oud-bakker Eddy in de bres voor beroepsgenoten als voorzitter Bakkers Vlaanderen: “Opleg van tienduizenden euro’s op energiefactuur geen uitzondering”
    PREMIUM
    Lokeren

    Lokerse oud-bak­ker Eddy in de bres voor beroepsge­no­ten als voorzitter Bakkers Vlaanderen: “Opleg van tienduizen­den euro’s op energiefac­tuur geen uitzonde­ring”

    Na dertig jaar brood bakken liet Eddy Van Damme (52) begin dit jaar zijn bakkerij op Heiende in Lokeren over aan zoon en schoondochter. In zijn nieuwe rol als voorzitter en spreekbuis van Bakkers Vlaanderen moet hij zijn oud-collega’s door een ongeziene energiecrisis loodsen. “Als de politiek niks onderneemt, dreigen heel wat bakkerszaken straks de deuren te moeten sluiten.”