Esrä (27) hoopt om als enige vrouwelijke kandidate dit jaar te winnen.
Volledig scherm
Esrä (27) hoopt om als enige vrouwelijke kandidate dit jaar te winnen. © Geert De Rycke

Esrä (27) doet als enige vrouw worp naar titel beste Maître D’Hotel van België: “Ervaring die ik nu al heb opgedaan, is super. Natuurlijk wil ik ook gewoon winnen”

Berlare/OudegemEsrä Cayir (27) uit Oudegem werkt al vijf jaar als maître bij Pur Boeuf op de Donklaan in Berlare. Als enige vrouw schreef ze zich dit jaar in voor de wedstrijd van Club Prosper Montagné om de beste Maître D’Hotel van België te worden. De 27-jarige is bij de laatste zes en mag deze maand verder naar de halve finale en hopelijk ook de finale. “De ervaring die ik nu al opgedaan heb is super, maar ik hoop natuurlijk ook te kunnen winnen.” 

 1. Eerstelijnszone Dender bouwt vaccinatiedorpen in sporthallen in Appels en in Hamme
  PREMIUM
  Dendermonde/Lebbeke/Buggenhout/Hamme/Berlare/Zele

  Eerste­lijns­zo­ne Dender bouwt vaccinatie­dor­pen in sporthal­len in Appels en in Hamme

  Er komen in de regio van Eerstelijnszone Dender, waar Dendermonde, Lebbeke, Buggenhout, Hamme, Berlare en Zele toe behoren, twee vaccinatiecentra. De burgemeesters zijn zopas overeengekomen op welke locaties die komen. Eén dorp zal in de sporthal van Appels uitgebouwd worden, het andere in de sporthal Meulenbroek in Hamme. Daar zal alles voorzien worden voor een grootschalige vaccinatieoperatie. “De opbouw en uitbating van de centra zijn een logistiek, administratief en medisch huzarenstukje”, klinkt het.
 1. Nieuwe beelden tonen hoe bestormers Capitool op zoek gaan naar Nancy Pelosi
  Play

  Nieuwe beelden tonen hoe bestormers Capitool op zoek gaan naar Nancy Pelosi

 2. Woelende baby gaat als losgeslagen tol tekeer op slapende mama
  Play

  Woelende baby gaat als losgesla­gen tol tekeer op slapende mama