Erika en Bryan willen niet zomaar toekijken en schieten de bewoners van het getroffen dorpje Sy ter hulp.
Volledig scherm
PREMIUM
Erika en Bryan willen niet zomaar toekijken en schieten de bewoners van het getroffen dorpje Sy ter hulp. © Geert De Rycke

Erika start solidariteitsactie voor getroffen bewoners dorpje Sy: “Mijn broer daar al paar dagen niet gehoord”

DendermondeOok Erika Vervloesem, uitbaatster van café Commerciehuis op de grens van Dendermonde met Denderbelle, start een solidariteitsactie voor de slachtoffers van de wateroverlast in Wallonië. Zij zamelt goederen in voor de bewoners van het dorpje Sy. Ze is er kind aan huis. “Mijn broer woont er en we hebben er een chalet. Nu is alles kwijt”, zegt ze.

  1. Verdachte toont tijdens reconstructie hoe hij Nadine om het leven bracht in appartement: “Zoveelste ruzie kende foute afloop”
    Lebbeke

    Verdachte toont tijdens reconstruc­tie hoe hij Nadine om het leven bracht in apparte­ment: “Zoveelste ruzie kende foute afloop”

    In de Rossevaalstraat in Lebbeke is donderdagmorgen een reconstructie gehouden van de moord op Nadine W. De vrouw werd vorig jaar in haar appartement om het leven gebracht door haar partner Youssef V.B. Maandenlang bleef hij ontkennen, maar enkele maanden geleden zou hij toch toegegeven hebben. “Na een nieuwe ruzie is het fout afgelopen in het appartement", zegt zijn advocaat Anthony Mallego.