Geert De Rycke
Volledig scherm
© Geert De Rycke

Empro vindt uitlatingen stadsbestuur onwaar: “Een overheid onwaardig”

DendermondePluimveebedrijf Empro is niet akkoord met het persbericht dat het stadsbestuur eerder deze week uitstuurde om de geurhinder in het bedrijf eindelijk een halt toe te roepen. Schepen Marius Meremans (N-VA) drong aan op een tijdelijke schorsing indien er niets anders op zit, maar het bedrijf is het daar niet mee eens. “De laatste maanden blijkt uit rapporten dat er geen enkele ernstige geurhinder werd vastgesteld”, zegt Vaast Vanoverschelde van Empro. 

 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 2. Voorontwerp Kerkstraat klaar: “Uitstraling van onze winkelstraat moet naar hoger niveau”
  PREMIUM
  Buggenhout

  Vooront­werp Kerkstraat klaar: “Uitstra­ling van onze winkel­straat moet naar hoger niveau”

  Een eerste plan voor een herinrichting van de Kerkstraat in Buggenhout is klaar. De komende maanden wordt dit nog bijgestuurd op basis van opmerkingen van omwonenden en handelaars, maar één ding is zeker: de ambities voor een vernieuwde Kerkstraat zijn groot. “De beleving en uitstraling moeten serieus opgekrikt worden”, zegt schepen Geert Hermans (CD&V). Wij konden het voorontwerp inkijken. Een overzicht.