Geert De Rycke
Volledig scherm
© Geert De Rycke

Eerstelijnszone Dender roept op: “Ga nu nog niet naar Qvax, wij hebben eigen reservelijst”

Dendermonde/RegioDe Eerstelijnszone Dender, actief voor Dendermonde, Lebbeke, Buggenhout, Hamme, Berlare en Zele, doet een opmerkelijke oproep: “Ga deze week nog niet naar QVAX!”. “Dat nieuwe online systeem van Vlaanderen om reservelijsten aan te leggen, zit nog maar in testfase. En we werken voorlopig met een eigen reservelijst”, klinkt het.

 1. Sloop brandweerkazerne ingezet, nieuwbouw wordt primeur voor stad: “Eerste keer kazerne volledig op maat van brandweer”
  PREMIUM
  Dendermonde

  Sloop brandweer­ka­zer­ne ingezet, nieuwbouw wordt primeur voor stad: “Eerste keer kazerne volledig op maat van brandweer”

  De afbraakwerken van de oude brandweerkazerne aan de Oude Vest in hartje Dendermonde zijn begonnen. In de plaats komt een compleet nieuw en ruimer complex voor het Dendermondse brandweerkorps. En dat is een primeur in de geschiedenis van de stad. “Het zal voor de allereerste keer zijn dat een kazerne op maat van de brandweer ontworpen en gebouwd wordt”, zegt burgemeester Piet Buyse (CD&V).
 2. Logo Dender en Eerstelijnszone Dender lanceren verteltassen: “Kwetsbare doelgroepen beter informeren over vaccinatiecampagne”
  Dendermonde

  Logo Dender en Eerste­lijns­zo­ne Dender lanceren verteltas­sen: “Kwetsbare doelgroe­pen beter informeren over vaccinatie­cam­pag­ne”

  Logo Dender vzw en de Eerstelijnszone Dender, actief voor Dendermonde, Lebbeke, Buggenhout, Hamme, Berlare en Zele, hebben de handen in elkaar geslagen voor de ontwikkeling van “verteltassen”. Die moeten het mogelijk maken om moeilijk te bereiken, kwetsbare doelgroepen beter te informeren en motiveren rond de vaccinaties tegen Covid-19.
 1. Maak een virtueel ritje vanaf de eerste rij op de “snelste achtbaan van de Benelux”
  Play

  Maak een virtueel ritje vanaf de eerste rij op de “snelste achtbaan van de Benelux”

 2. Alle dieren zijn coronavrij in de zoo van Antwerpen en Planckendael
  Play

  Alle dieren zijn coronavrij in de zoo van Antwerpen en Plancken­dael