Er staan Joost Dierickx en zijn Kalleke Step drukke maanden te wachten.
Volledig scherm
Er staan Joost Dierickx en zijn Kalleke Step drukke maanden te wachten. © Copyright : Geert De Rycke

Druk jaar voor Kalleke Step: workshops rond Ros Beiaard, reuzenversie in de maak en marionettenrevue in voorbereiding

Het wordt een gigantisch druk jaar voor het poppentheater Kalleke Step van Dendermonde. Het nieuwe speelseizoen omvat heel wat variatie. Zo zullen workshops rond het Ros Beiaard plaatsvinden, zijn handige harry’s in de weer om een reuzenversie van Kalleke Step te bouwen en is een meezingmarionettenrevue in de maak. Maar eerst is het tijd voor een nieuwe voorstelling over de Sint.

0 reacties

  1. Parket seponeert klachten tegen begeleider van kinderopvang die verdacht werd van zedenfeiten, ouders reageren furieus: “Onbegrijpelijk”
    PREMIUM
    Dendermonde

    Parket seponeert klachten tegen begeleider van kinderop­vang die verdacht werd van zedenfei­ten, ouders reageren furieus: “Onbegrij­pe­lijk”

    Een 37-jarige begeleider in een buitenschoolse kinderopvang in Baasrode wordt niet vervolgd voor zedenfeiten. Twee ouders dienden in september klacht in tegen de dertiger nadat hun kinderen vertelden over de handelingen van de begeleider. Vandaag kregen ze van het parket te horen dat er niet voldoende bewijzen zijn. “Wij zijn geschrokken maar geven niet op", klinkt het bij de ouders.