Koen (26) was een bijzonder trotse vader met zijn zoontje Lukas.
Volledig scherm
PREMIUM
Koen (26) was een bijzonder trotse vader met zijn zoontje Lukas. © Geert De Rycke

Drie maanden oude zoontje moet zonder papa Koen (26) verder na noodlottige valpartij met fiets: “Lukas zal elke dag horen hoe fantastisch zijn vader was”

GrembergenKoen Pattyn (26) en Larissa De Plecker (26) uit Grembergen hadden alles om gelukkig te zijn. Een eigen huis, een pasgeboren zoontje van drie maanden oud, maar een noodlottige val besliste er anders over. Koen overleed eerder deze week, nadat hij in de nacht van 12 op 13 maart in Grembergen zwaar ten val kwam met zijn fiets op weg naar huis. Al die tijd lag hij in coma, maar deze week overleed de jonge papa aan zijn verwondingen. Zijn vriendin Larissa blijft achter met hun zoon Lukas. “Onze zoon is het enige wat mij nu nog kan troosten", vertelt  Larissa aangeslagen

  1. Ooit kwam Djennah (30) amper rond, nu deelt ze als ‘Budget Brunette’ haar geldtips: “Spoor éérst de kleine lekken op... Ook die kunnen een schip doen zinken”
    PREMIUM

    Ooit kwam Djennah (30) amper rond, nu deelt ze als ‘Budget Brunette’ haar geldtips: “Spoor éérst de kleine lekken op... Ook die kunnen een schip doen zinken”

    “Mijn klanten zijn mensen met een goede job en dito verloning die gewoon verkeerd omspringen met hun budget.” Djenna Van Nieuwenhove (30) werkte de voorbije jaren zélf een flinke schuldenberg weg en is nu ‘financiële coach’ onder de naam Budget Brunette. In haar nieuwe boek ‘Let’s talk money’ gaat ze dieper in op de vele valkuilen. “Vrouwen geven vaak iets te veel uit aan spulletjes voor de kinderen", zegt Djenna, die ons enkele simpele, maar efficiënte tips meegeeft.
    Kruibeke