Ward Vranken, gemeenteraadslid in Buggenhout, wil dat naar buurtbewoners geluisterd wordt vooraleer knopen over mogelijke scenario's worden doorgehakt.
Volledig scherm
PREMIUM
Ward Vranken, gemeenteraadslid in Buggenhout, wil dat naar buurtbewoners geluisterd wordt vooraleer knopen over mogelijke scenario's worden doorgehakt. © Geert De Rycke

Draad project Briel weer opgepakt: mobiliteitsstudie schuift vier scenario’s rond ontdubbeling Mandekensstraat naar voor

Buggenhout/DendermondeHet project Briel, dat het gebied op de grens tussen Baasrode en Buggenhout moet omvormen tot watergebonden industrieterrein, krijgt een doorstart. Een geplande mobiliteitsstudie is klaar en schuift vier scenario’s rond een ontdubbeling van de Mandekensstraat naar voor. Buggenhouts gemeenteraadslid Ward Vranken (N-VA) dringt aan op een uitgebreid inspraaktraject om omwonenden te betrekken bij de toekomstplannen.

  1. RECENSIE. ‘Anne Boleyn’: “Een royaal gemiste kans”
    TV

    RECENSIE. ‘Anne Boleyn’: “Een royaal gemiste kans”

    Over Anne Boleyn werd al veel gezegd en geschreven, maar zelden trok de tweede van zes echtgenotes van Hendrik VIII zo veel de aandacht als met de nieuwste reeks over haar leven. ‘Anne Boleyn’, een driedelige miniserie met Jodie Turner-Smith in de titelrol op Streamz, beeldt Anne Boleyn namelijk voor het eerst af als een niet-witte vrouw. Of die nieuwe interpretatie ook tot een verfrissende kijkervaring leidt? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.