Ros Beiaard op de markt
Volledig scherm
Ros Beiaard op de markt © evd

Dit voorjaar massa-evenement met 100.000 toeschouwers? Ros Beiaardcomité alvast hoopvol voor ommegang: “We brengen alles in gereedheid voor groot volksfeest”

DendermondeGoed nieuws voor wie hoopvol uitkijkt naar de Ros Beiaardommegang op zondag 29 mei 2022, het massa-evenement dat in het verleden zo'n 100.000 toeschouwers lokte. Nadat in Dendermonde de jongste tijd de vraag naar duidelijkheid over het al dan niet doorgaan van het evenement steeds luider klonk, laat het Ros Beiaardcomité weten dat het heel optimistisch is. “We kijken uit naar de ommegang”, klinkt het. 

 1. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
  HLN Shop

  "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

  Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.
 1. Zo VeloVeilig is Dendermonde: ontdek hier de resultaten voor uw gemeente
  dendermonde

  Zo VeloVeilig is Dendermon­de: ontdek hier de resultaten voor uw gemeente

  De inwoners van Dendermonde hebben 152 gevaarlijke fietspunten aangeduid op de VeloVeilig-kaart. Dat blijkt uit het grootste fietsonderzoek ooit van Vlaanderen dat HLN gehouden heeft. Die gevaarlijke punten werden gebundeld op een gedetailleerde kaart, waarmee we andere fietsers waarschuwen en de overheid laten weten waar er nog werk aan de winkel is. Ontdek hier het volledige rapport en alle onveilige situaties in uw regio.