ANP
Volledig scherm
© ANP

Dendermonde op zoek naar duurzame helden

DendermondeDendermonde lanceert een oproep naar duurzame helden, in kader van de week van duurzame gemeente. Die wordt georganiseerd naar aanleiding van de zesde verjaardag van de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen. 

 1. Een ongeval door de laaghangende zon: wie is aansprakelijk bij een kop-staartbotsing?
  Independer

  Een ongeval door de laaghangen­de zon: wie is aansprake­lijk bij een kop-staartbot­sing?

  Het is je ongetwijfeld al opgevallen tijdens het autorijden: de zon hangt tegenwoordig een pak lager dan tijdens de zomerperiode. Dat vermindert bij momenten serieus de zichtbaarheid van de weg. Koppel dit aan het drukke spitsverkeer en het risico op een kop-staartbotsing in de file is nu een stuk hoger. Ben jij betrokken bij zo'n ongeval? Dan is het soms lastig te bepalen wie er aansprakelijk is voor de schade. Independer.be zet daarom 4 mogelijke kop-staartbotsingen op een rij.
 2. Van een speelgoedbeurs tot een garageverkoop: 7 tweedehandsbeurzen in Waasland en Dendermonde
  PREMIUM
  Waasland en Dendermonde

  Van een speelgoed­beurs tot een garagever­koop: 7 tweede­hands­beur­zen in Waasland en Dendermon­de

  De herfst staat voor de deur en dus worden de kasten overal leeggemaakt. Kledij, speelgoed en andere spullen krijgen een nieuwe thuis dankzij leuke tweedehandsmarkten. Daar kunnen de bezoekers niet alleen goedkoop maar ook nog eens duurzaam shoppen. Onze redactie verzamelde daarom enkele tweedehandsbeurzen en garageverkopen van de komende weken in Waasland en Dendermonde.