Sarah en Jawad in de nieuwe Deli Casa aan de Oude Vest.
Volledig scherm
PREMIUM
Sarah en Jawad in de nieuwe Deli Casa aan de Oude Vest. © Geert De Rycke

Deli Casa neemt frisse start op nieuwe locatie: “Zo blij dat we weer klanten kunnen bedienen!”

DendermondeEen lockdown door het coronavirus én een brand kregen Sarah Abassi (34) en echtgenoot Jawad (41) van restaurant Deli Casa in Dendermonde het voorbije jaar te verwerken, maar nu nemen ze een hernieuwde start. De horecazaak is verhuisd naar de Oude Vest. “Geen dag te vroeg, want we misten onze klanten”, klinkt het.

  1. Dauke Vreys met de ‘Young Yellow Tigers’ na het WK U20: “Ons positief doorzettingsvermogen - als team - was onze grootste kracht”
    Volleybal

    Dauke Vreys met de ‘Young Yellow Tigers’ na het WK U20: “Ons positief doorzet­tings­ver­mo­gen - als team - was onze grootste kracht”

    De ‘Young Yellow Tigers’ hebben in het sportcentrum ‘De Lange Munte’ in Kortrijk het WK U20 afgewerkt. Het werd een stevige leerschool voor de Belgische meisjes. Iedere keer opboksen tegen al dat internationaal geweld was zwaar en afmattend. Maar de opgebouwde vaardigheden, na de harde confrontaties tegen andere volleybalculturen, zal het team van trainer-coach Fien Callens ongetwijfeld helpen in de toekomst.