Volledig scherm
© Foto Geert De Rycke

"Degradatie dreigt met dank aan de stad"

Degradatie dreigt voor basketbalclub BBC Grembergen. Niet door mindere sportieve prestaties, integendeel. Wel door slechte accommodatie. De club wijst het Dendermondse stadsbestuur met de vinger. "We zijn het wachten op een degelijke infrastructuur meer dan beu", klinkt het. "De slechte sporthal is nefast voor onze club."

 1. Fietsersbond dient twintig pagina’s dik bezwaar tegen herinrichting kruispunt Mechelsepoort in: “Tunnels veel te krap voor fietsers én voetgangers”
  Dendermonde

  Fietsers­bond dient twintig pagina’s dik bezwaar tegen herinrich­ting kruispunt Mechels­epoort in: “Tunnels veel te krap voor fietsers én voetgan­gers”

  De Fietsersbond van Dendermonde heeft een twintig pagina’s tellend bezwaar ingediend tegen de heraanleg van het kruispunt Mechelsepoort. De organisatie viseert daarbij vooral de aanleg van de fietstunnels onder het kruispunt. “Die zijn veel te krap voor zowel fietsers als voetgangers”, klinkt het. “En sociaal onveilig.” Ook de beslissing om geen dubbelrichtingsfiets op de Scheldebrug aan te leggen stuit op verzet.
 1. Nomi gaat uit de kleren tegen seksueel grensoverschrijdend gedrag
  Play

  Nomi gaat uit de kleren tegen seksueel grensover­schrij­dend gedrag

 2. Vrouw wil geen masker dragen en trekt haar string over gezicht
  Play
  bizar

  Vrouw wil geen masker dragen en trekt haar string over gezicht