De Ros Beiaardommegang in 2000 was een succes. Kan het Ros op 24 mei 2020 opnieuw van stal?
Volledig scherm
De Ros Beiaardommegang in 2000 was een succes. Kan het Ros op 24 mei 2020 opnieuw van stal? © kos

De meest gestelde vraag in Dendermonde: gaat de Ros Beiaardommegang door op 24 mei?

De meest gestelde vraag in Dendermonde op dit ogenblik, in volle coronacrisis? Die draait rond de Ros Beiaardommegang en of die wel doorgaat op zondag 24 mei. Niemand kan er volmondig en met zekerheid ‘ja’ op zeggen, maar de voorbereidingen blijven voorlopig wel doorlopen. 

 1. Groen licht voor D-MON Hockey om nieuw hockeyveld af te werken: rechter oordeelt dat werken onterecht werden stilgelegd
  PREMIUM
  Grembergen/Dendermonde

  Groen licht voor D-MON Hockey om nieuw hockeyveld af te werken: rechter oordeelt dat werken onterecht werden stilgelegd

  De Dendermondse hockeyclub D-MON Hockey mag haar nieuw hockeyveld aan de Oud Kerkhofstraat in Grembergen afwerken. De werken werden begin deze zomer stilgelegd na een klacht, waarop de club naar de rechtbank trok. Die geeft de hockeyspelers nu over de hele lijn gelijk: “De werken werden onterecht stilgelegd.” Groen licht dus voor de club om haar veld te finaliseren. “De opluchting is enorm”, klinkt het.
 2. Steeds meer werkgevers delen een winstpremie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?
  Jobat

  Steeds meer werkgevers delen een winstpre­mie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?

  De winstpremie blaast dit jaar vijf kaarsjes uit. Concreet kunnen werkgevers via deze premie hun medewerkers laten delen in de winst van het voorafgaande boekjaar. HR-dienstverlener SD Worx berekende dat in de eerste zeven maanden van 2022 meer werknemers van zo’n premie genoten dan vorig jaar. Hoe weet je of je daarvoor in aanmerking komt? En hoe werkt dat precies? Jobat.be schept duidelijkheid.