Voormalig voorzitter Hans Knop, nieuwe voorzitter Raf De Wolf en directeur Kris Dooms stelden tijdens een boottocht de nieuwe toekomst van intercommunale DDS voor.
Volledig scherm
Voormalig voorzitter Hans Knop, nieuwe voorzitter Raf De Wolf en directeur Kris Dooms stelden tijdens een boottocht de nieuwe toekomst van intercommunale DDS voor. © Geert De Rycke

DDS viert vijftigste verjaardag en wordt DDS streekregisseurs

Dendermonde/regioIntercommunale DDS, actief in onder andere Dendermonde, Lebbeke, Buggenhout, Hamme, Berlare en Zele maakt van haar vijftigste verjaardag de start van een grondige vernieuwingsoperatie. Een nieuwe naam “DDS streekregisseurs” maakt dat duidelijk. “Meer diensten verlenen aan de aangesloten gemeenten, dat is de bedoeling”, klinkt het.

  1. Empro moet niet dicht: minister beslist om vergunning bedrijf niet te schorsen, wel meer aandacht voor “geurgevoeligheid”
    PREMIUM
    Dendermonde

    Empro moet niet dicht: minister beslist om vergunning bedrijf niet te schorsen, wel meer aandacht voor “geurgevoe­lig­heid”

    Het bedrijf Empro in Dendermonde moet niet dicht. Dat heeft minister Zuhal Demir beslist op basis van het oordeel van bevoegde instanties die zich negatief uitspraken over een schorsing. Eerder had de provincie wel een schorsing uitgesproken, maar daar was Empro tegen in beroep gegaan. Wel vraagt de minister de provincie om milieuvoorwaarden bij te stellen.