thinkstock
Volledig scherm
© thinkstock

Dammenlaan nodigt uit op garageverkoop

DendermondeDe bewoners van de De Dammenlaan in Dendermonde plannen een garageverkoop. De nieuwe editie kan op een record aantal deelnemers rekenen.

 1. Ziekenfonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzekering aangewezen?
  Spaargids.be

  Zieken­fonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzeke­ring aangewezen?

  De zomervakantie staat voor de deur. Dat betekent meteen ook weer dat vele duizenden kinderen op kamp trekken. Van avontuurlijke kampen met de jeugdbeweging, over sportvakanties, tot speelpleinwerking: aan mogelijkheden geen gebrek. Ondanks de grote toewijding van de monitoren valt een ongevalletje nooit uit te sluiten. Is je kind in dat geval voldoende verzekerd? Spaargids.be noteert wat je zeker moet weten.
 2. Peter (43) krijgt rake klappen na Baasrode Bruist: “Plots voelde ik handen rond mijn keel en verloor ik het bewustzijn”
  PREMIUM
  Baasrode

  Peter (43) krijgt rake klappen na Baasrode Bruist: “Plots voelde ik handen rond mijn keel en verloor ik het bewustzijn”

  “Ik kan al zeker veertien dagen niet werken omdat ik enkele gebroken ribben heb.” Of hoe een ontspannend avondje Baasrode Bruist met het gezin voor Peter (43) eindigde in het ziekenhuis, nadat ze getuige waren van een vechtpartij waar ze eigenlijk niets mee te maken hadden. “We durven niet meer buiten te komen, bang dat die gasten ons weer zullen vinden.”