Geert De Rycke
Volledig scherm
© Geert De Rycke

Covid-afdeling in AZ Sint-Blasiusziekenhuis blijft leeg

DendermondeDe Covid-afdeling AZ Sint-Blasius in Dendermonde is ook deze week volledig leeg gebleven. Aan het begin van de week werden wel twee personen met symptomen opgenomen en ook twee personen die positief getest hebben, maar zij mochten het ziekenhuis terug verlaten. 

 1. Streamz-serie '2DEZIT’ brengt studentenleven in beeld: relaties, vriendschap én de zoektocht naar jezelf
  Play
  TV

  Streamz-se­rie '2DEZIT’ brengt studenten­le­ven in beeld: relaties, vriend­schap én de zoektocht naar jezelf

  ‘2DEZIT’ verschijnt vanaf 29 september op Streamz. De serie geeft de kijkers een inkijk in het turbulente studentenleven. Hoofdrollen Lotte (Ninalotte Roose), Lucas (Nathan Bouts) en hun kotgenoten komen voor heel wat uitdagingen en moeilijke keuzes te staan. Ze worden geconfronteerd met relaties, vriendschappen, drugs en gaan op zoek naar hun ware identiteit. De reeks gaat geen enkel taboe uit de weg.
 2. Vierde zware brand in drie jaar tijd veroorzaakt ongerustheid bij VPK: “Ik begrijp de zorgen, maar het risico is zeker niet te groot”
  PREMIUM
  Oudegem

  Vierde zware brand in drie jaar tijd veroor­zaakt ongerust­heid bij VPK: “Ik begrijp de zorgen, maar het risico is zeker niet te groot”

  Voor de vierde keer op drie jaar tijd is er een zware brand gaande bij VPK in Oudegem. De brandweer is er al sinds maandag 16.30 uur in de weer en zal waarschijnlijk nog tot woensdagochtend moeten nablussen. Omdat het de vierde brand is in enkele jaren tijd is er toch wat ongerustheid in de buurt, maar burgemeester Piet Buyse deelt deze ongerustheid niet.