Geert De Rycke
Volledig scherm
© Geert De Rycke

Corsogroep opent coronaproof café om het financieel mogelijk te maken nieuwe wagen te bouwen

DendermondeCorosogroep De Boonwijkvrienden organiseert dit jaar opnieuw een coronaproof café om de inwoners kennis te laten maken met hun groep en om inkomsten te vergaren om hun wagen te kunnen bouwen. “Op deze manier kunnen we toch veilig iets doen”, klinkt het. 

 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  2

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 2. Verdachte toont tijdens reconstructie hoe hij Nadine om het leven bracht in appartement: “Zoveelste ruzie kende foute afloop”
  Lebbeke

  Verdachte toont tijdens reconstruc­tie hoe hij Nadine om het leven bracht in apparte­ment: “Zoveelste ruzie kende foute afloop”

  In de Rossevaalstraat in Lebbeke is donderdagmorgen een reconstructie gehouden van de moord op Nadine W. De vrouw werd vorig jaar in haar appartement om het leven gebracht door haar partner Youssef V.B. Maandenlang bleef hij ontkennen, maar enkele maanden geleden zou hij toch toegegeven hebben. “Na een nieuwe ruzie is het fout afgelopen in het appartement", zegt zijn advocaat Anthony Mallego.