De clown trad onder andere ook op tijdens de Terrasjesavonden in de zomer op de Grote Markt. Na de klacht tegen hem legde hij zijn optredens stil.
Volledig scherm
PREMIUM
De clown trad onder andere ook op tijdens de Terrasjesavonden in de zomer op de Grote Markt. Na de klacht tegen hem legde hij zijn optredens stil. © Geert De Rycke

Clown belooft ‘onvergetelijke ervaring op kinderfeestjes’, maar betast minderjarige jongens onder hypnose: man riskeert vijf jaar cel

DendermondeJarenlang was hij actief op kinderfeestjes als clown, maar nu staat B.C. (52) uit Dendermonde terecht voor zedenfeiten met minderjarige jongens. Er hangt hem vijf jaar gevangenisstraf boven het hoofd. Twee slachtoffers stelden zich burgerlijke partij. Zij beweren dat C. hen betastte onder hypnose.

 1. Militaire restanten worden natuureducatief project: “Bastion IX omtoveren tot Het Groene Leerbastion”
  Dendermonde

  Militaire restanten worden natuuredu­ca­tief project: “Bastion IX omtoveren tot Het Groene Leerbasti­on”

  Overblijfselen van de vroegere militaire stadsrand in Dendermonde worden een natuureducatief project. De basisschool Oscar Romerocollege wil van Bastion IX ‘het Groene Leerbastion’ maken. Met picknicktafels en blote voetenpad. Steun van het Streekfonds Oost-Vlaanderen en het stadsbestuur is al binnen. “Maar een crowdfunding is nodig om onze droom te realiseren”, zegt directeur Isabelle Putteman.
 1. Oude vrouw rijdt met enorme snelheid in op hek en vrachtwagen
  Play

  Oude vrouw rijdt met enorme snelheid in op hek en vrachtwa­gen

 2. Franse bulldog met gevoel voor ritme gaat los op Thaise muziek
  Play

  Franse bulldog met gevoel voor ritme gaat los op Thaise muziek