Voor Boulevart slaat CC Belgica de handen in elkaar met verschillende stadsdiensten en verenigingen. Ook het theaterplein op de speelplaats van het Oscar Romerocollege doet dienst als locatie voor straattheater.
Volledig scherm
PREMIUM
Voor Boulevart slaat CC Belgica de handen in elkaar met verschillende stadsdiensten en verenigingen. Ook het theaterplein op de speelplaats van het Oscar Romerocollege doet dienst als locatie voor straattheater. © Geert De Rycke

Circus- en straattheaterfestival Boulevart is helemaal terug: zeven goede redenen om er zeker bij te zijn

DendermondeGoed nieuws! Dit weekend is het circus- en straatheaterfestival Boulevart na een jaartje coronapauze weer helemaal terug in Dendermonde. De negende editie wordt er één zoals vanouds, met visuele acts en shows op diverse locaties. En of u erbij moet zijn. Zeker met deze zeven goede redenen.

  1. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
    Livios

    Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

    Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.