Christine Van der Heyden blijft borstprotheses inzamelen voor vrouwen in Ecuador.
Volledig scherm
PREMIUM
Christine Van der Heyden blijft borstprotheses inzamelen voor vrouwen in Ecuador. © Geert De Rycke

Christine helpt vrouwen in Ecuador met borstprotheses: “Na eerste lading van honderden exemplaren, is nog veel meer welkom”

DendermondeChristine Van der Heyden (47), onderzoeker aan de HOGENT en borstkankerpatiënte, heeft er haar eerste reis naar Ecuador om daar vrouwen te helpen met borstprotheses opzitten. Maar dat is nog maar het begin. De Dendermondse meldt dat er nog veel meer protheses welkom zijn. “Want de nood is gigantisch groot”, zegt ze. “Straffe verhalen van straffe dames geven de motivatie om door te gaan.”

  1. Het invoeren van een wachtwoord maakt je netwerk kwetsbaarder: waarom de klassieke kabel nog steeds de moeite waard is
    Mijntelco

    Het invoeren van een wachtwoord maakt je netwerk kwetsbaar­der: waarom de klassieke kabel nog steeds de moeite waard is

    Elke woning heeft tegenwoordig een eigen draadloos wifinetwerk, waarmee de meeste apparaten verbonden zijn. Logisch ook, want het scheelt heel wat gedoe met kabels, waardoor je met je apparaat kan gaan en staan waar je wil. Maar dat hoeft niet noodzakelijk met élk apparaat mogelijk te zijn. Bovendien biedt een verbinding via de klassieke ethernetkabel ook enkele voordelen. Mijntelco.be overloopt ze.