Geert De Rycke
Volledig scherm
© Geert De Rycke

Chefs For Charity zamelen 7.000 euro in voor goede doel

DendermondeDe Chefs For Charity hebben maandagnamiddag een cheque van 7.000 euro overhandigd aan een delegatie van blijdorp, na een actie die ze eerder dit jaar hebben gehouden. Voor het weekend van 1 en 2 mei werd er een unieke box samengesteld met verschillende gerechten van verschillende restaurants. 

 1. Van een waterparcours tot shoppen met bubbels: hier geniet jij van 6 speciale acties tijdens Weekend van de Klant in Dendermonde en het Waasland
  PREMIUM
  Waasland/Dendermonde

  Van een waterpar­cours tot shoppen met bubbels: hier geniet jij van 6 speciale acties tijdens Weekend van de Klant in Dendermon­de en het Waasland

  Op zaterdag 1 en zondag 2 oktober is het Weekend van de Klant. Dan word je bij verschillende zaken als klant in de watten gelegd en kan je genieten van speciale acties tijdens het shoppen. Van een Wibit-waterparcours in Beveren tot shoppen met bubbels in Dendermonde: op deze 6 locaties in Waasland en Dendermonde geniet jij van speciale acties tijdens Weekend van de Klant.
 2. Stedelijke Musea duiken vroegere Dendermondse nachtleven in: “Verhalen over roemruchte danszalen voor eeuwigheid verzekeren”
  PREMIUM
  Dendermonde

  Stedelijke Musea duiken vroegere Dendermond­se nachtleven in: “Verhalen over roemruchte danszalen voor eeuwigheid verzekeren”

  Dat de wereldhit ‘Pump up the Jam’ vorm kreeg in Dendermonde? Dat en nog veel meer is te ontdekken in het project ‘Nachtraven’. “De stad had op dat gebied heel wat te bieden”, zegt Dimitri Beeckman van de Stedelijke Musea. “En dat roemruchte verleden hebben we in kaart gebracht.” Klaar voor een duik in de Dendermondse nacht?
 1. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.