Volledig scherm
© Geert De Rycke

CC belgica stelt nieuw seizoen voor

Met ‘Primeur 19-20' stelt Cultuurcentrum Belgica van Dendermonde op woensdag 29 mei haar programmatie voor het nieuwe seizoen voor. Dat gaat gepaard met een resem activiteiten en workshops. 

 1. Coronacrisis dwong ons tot digitaal bankieren. Was uw bank er klaar voor?
  Sparen

  Coronacri­sis dwong ons tot digitaal bankieren. Was uw bank er klaar voor?

  Het voorbije jaar heeft de manier waarop we bankzaken uitvoeren serieus veranderd. We bankieren massaal digitaal, sparen meer dan ooit en ook jongeren wagen zich nu vaker aan beleggingsfondsen. Ook de banken zelf moesten zich pijlsnel aan de nieuwe realiteit aanpassen. Hoe bracht uw huisbank het er vanaf? Heeft ze u in positieve zin verbaasd of was u eerder ontgoocheld? Laat het ons weten via deze korte online enquête.
 2. Vrouw en Maatschappij start Witte Lintjesactie tegen partnergeweld: “Aanleiding was het onverwachte overlijden van Ilse Uyttersprot”
  Dendermonde

  Vrouw en Maatschap­pij start Witte Lintjesac­tie tegen partnerge­weld: “Aanleiding was het onverwach­te overlijden van Ilse Uyt­tersprot”

  Vrouw en Maatschappij Dendermonde is haar nieuwe jaarlijkse Witte Lintjesactie gestart. Door de coronacrisis ziet die er deze keer iets anders uit, maar ze vraagt wel nog altijd aandacht voor geweld tegen vrouwen. Thema dit jaar is “Tot de dood ons scheidt?”, naar aanleiding van de onverwachte dood van Ilse Uyttersprot, schepen in Aalst en ook lid van Vrouw en Maatschappij. In Dendermonde zetten stad en politie al langer in op intrafamiliaal geweld. Met resultaat.
 1. Australische kat wint duel met kleine python
  Play

  Australi­sche kat wint duel met kleine python

 2. Geen flessenopener bij de hand? Dan komt dit wereldrecord van pas
  Play

  Geen flessenope­ner bij de hand? Dan komt dit wereldre­cord van pas