De grote aula in crematorium Heimolen zat afgeladen vol voor het afscheidsmoment.
Volledig scherm
De grote aula in crematorium Heimolen zat afgeladen vol voor het afscheidsmoment. © BELGA

"Cartamundi zal je nooit vergeten"

BAASRODE/TURNHOUTFamilie, vrienden en collega's van Mr. Cartamundi Chris Van Doorslaer uit Baasrode hebben gisteren afscheid genomen in Crematorium Heimolen in Sint-Niklaas. De CEO die zaterdag plots op 56-jarige leeftijd overleed, werd in 2015 nog verkozen tot manager van het jaar door het economische weekblad Trends. "Laat ze daar boven maar eens zien hoe de kaarten gespeeld moeten worden", sprak zijn zoon Lorenzo op de uitvaart.

 1. Catty Cooreman acteert in TV-reeks De Bende van Jan de Lichte: “Maar in dagelijks leven voortdurend achterna gekeken worden, dat went nooit”
  PREMIUM
  Buggenhout

  Catty Cooreman acteert in TV-reeks De Bende van Jan de Lichte: “Maar in dagelijks leven voortdu­rend achterna gekeken worden, dat went nooit”

  Wie afstemt op Streamz en daar de serie De Bende van Jan de Lichte bekijkt, ziet tussen de acteurs als Matteo Simoni, Stef Aerts en Tom Van Dyck ook de Buggenhoutse Catty Cooreman (35) opduiken. Catty is geboren met dwerggroei. “Acteren doet me dat vergeten, maar het dagdagelijkse leven is helemaal anders”, getuigt ze. “Nagekeken, bespot en aangeraakt worden,... het is jammer genoeg dagelijkse kost.”
 1. Dit is de ongelofelijk schattige Ponkey de shezel
  Play

  Dit is de ongelofe­lijk schattige Ponkey de shezel

 2. In Wuhan zijn de rollen een jaar later omgedraaid: "Het is nergens zo veilig als hier"
  Play

  In Wuhan zijn de rollen een jaar later omgedraaid: "Het is nergens zo veilig als hier"