Wouter Deprez, Lieven Scheire en Xander De Rycke zouden de nieuwe Comedy Club in Dendermonde openen, maar dat wordt uitgesteld.
Volledig scherm
Wouter Deprez, Lieven Scheire en Xander De Rycke zouden de nieuwe Comedy Club in Dendermonde openen, maar dat wordt uitgesteld. © Working Class Heroes

Captain Comedy Club on hold: “Strengere coronamaatregelen treffen hart van ons concept”

DendermondeDe Captain Comedy Club, voorzien in Het Fabriek in Baasrode, zal dan toch de deuren niet openen. Aanleiding zijn de verstrengde horecamaatregelen door de coronacrisis. Het hele concept wordt on hold gezet en de ticketverkoop tijdelijk stilgelegd.

 1. Vrouw en Maatschappij start Witte Lintjesactie tegen partnergeweld: “Aanleiding was het onverwachte overlijden van Ilse Uyttersprot”
  Dendermonde

  Vrouw en Maatschap­pij start Witte Lintjesac­tie tegen partnerge­weld: “Aanleiding was het onverwach­te overlijden van Ilse Uyt­tersprot”

  Vrouw en Maatschappij Dendermonde is haar nieuwe jaarlijkse Witte Lintjesactie gestart. Door de coronacrisis ziet die er deze keer iets anders uit, maar ze vraagt wel nog altijd aandacht voor geweld tegen vrouwen. Thema dit jaar is “Tot de dood ons scheidt?”, naar aanleiding van de onverwachte dood van Ilse Uyttersprot, schepen in Aalst en ook lid van Vrouw en Maatschappij. In Dendermonde zetten stad en politie al langer in op intrafamiliaal geweld. Met resultaat.
 2. KAVD krijgt plaats in boek met stadions die je echt gezien moet hebben: “Pure nostalgie met unieke voleiken tribune uit jaren twintig”
  PREMIUM
  Dendermonde

  KAVD krijgt plaats in boek met stadions die je echt gezien moet hebben: “Pure nostalgie met unieke voleiken tribune uit jaren twintig”

  Het Ros Beiaardstadion van voetbalclub KAVD Dendermonde heeft een plaats verworven op de erelijst van unieke stadions. In een nieuw boek voor groundhoppers, fans die zo veel mogelijk stadions bezoeken, is het Dendermondse exemplaar één van de tien aanraders. Tijd om u mee te nemen voor een unieke inkijk langs de meest bijzondere plekjes van het KAVD-stadion en een nostalgische terugreis naar vervlogen gloriejaren van de club.
 3. Verpleegster Els roept op om lichtjes te plaatsen in donkere dagen: “Iedereen kan wat extra warmte gebruiken”
  PREMIUM
  Dendermonde

  Verpleeg­ster Els roept op om lichtjes te plaatsen in donkere dagen: “Iedereen kan wat extra warmte gebruiken”

  Ze zit zelf elke dag in de zorg, probeert er het beste van te maken voor Covid-patiënten en moest zelf al het coronavirus overwinnen. Els Van Acker weet waar ze over praat als ze het over “moeilijke en donkere dagen” heeft. Haar oproep naar de inwoners van Dendermonde om overal zo veel mogelijk lichtjes aan het raam of de deur te plaatsen, komt er dan ook niet voor niets. “Een beetje extra licht is geen overbodige luxe, het kan een steun zijn. Voor mensen in de zorg, maar net zo goed voor patiënten”, zegt ze.
 1. Covid-pandemie? Behoorlijk wat volk op beroemde El Rastro-markt in Madrid
  Play

  Co­vid-pandemie? Behoorlijk wat volk op beroemde El Ras­tro-markt in Madrid

 2. Deze Belg kan als één van de weinigen skiën in Oostenrijk tijdens lockdown: "Iedereen moet verplicht licentie kunnen voorleggen"
  Play

  Deze Belg kan als één van de weinigen skiën in Oostenrijk tijdens lockdown: "Iedereen moet verplicht licentie kunnen voorleggen"