Op de plek van de feiten werden enkele kaarsen neergezet en ook een bloemetje en een knuffel.
Volledig scherm
PREMIUM
Op de plek van de feiten werden enkele kaarsen neergezet en ook een bloemetje en een knuffel. © Koen Baten

Buurt reageert geschokt na moord op zwangere mama (28) en zoontje van 5 jaar oud: “Ze zaten regelmatig op hun terras en zwaaiden altijd vriendelijk naar ons”

Sint-Gillis-DendermondeDe buurtbewoners in Sint-Gillis-bij-Dendermonde reageren bijzonder geschokt op de feiten die zich in de nacht van vrijdag op zaterdag hebben afgespeeld op een appartement in de Werkplaatsstraat. Een mama, die bovendien zwanger bleek te zijn, en haar zoontje van vijf werden er om het leven gebracht door de partner. “Het is onbegrijpelijk, want het was een bijzonder vriendelijke vrouw", klinkt het.

 1. STREAMINGTIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zombie-apocalyps
  TV

  STREAMING­TIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zom­bie-apocalyps

  Het tv-jaar heeft z’n schrikwekkende start niet gemist dankzij de populaire tv-adaptatie van ‘The Last of Us’ op Streamz. De HBO-reeks met Pedro Pascal in de hoofdrol schetst een geloofwaardig beeld van hoe schimmels in combinatie met de opwarming van de aarde de mensheid kunnen infecteren en zo een zombie-pandemie kunnen inluiden. De reeks doet de honger naar meer realistische zombiefilms en -reeksen met een apocalyptisch kantje alleen maar toenemen. En met deze zes alternatieven is die week wachten op een nieuwe aflevering van ‘The Last of Us’ zo om(bie).
 2. Eventbureau Bemotions helpt GO!Talent om solidariteitskas te spijzen: “Zorgen voor gelijke onderwijskansen voor al onze leerlingen”
  PREMIUM
  Dendermonde

  Eventbu­reau Bemotions helpt GO!Talent om solidari­teits­kas te spijzen: “Zorgen voor gelijke onderwijs­kan­sen voor al onze leerlingen”

  Kansarmoede in de school aanpakken om alle leerlingen gelijke onderwijskansen te geven. Het is prioriteit in het GO!Talent van Dendermonde. Maar voor de solidariteitskas zijn centen nodig. Eventbureau Bemotions zet daarom het benefietproject Urban Projects 23 op. “Want steeds meer worden we geconfronteerd met schrijnende thuissituaties.”