Tom Dieleman, met Johan Colman, in zijn achtertuin met op de achtergrond de gigantische overkapping van de achterliggende padelterreinen. "Van de ene dag op de andere werden we aan onze achtertuin met deze mastodont geconfronteerd", klinkt het.
Volledig scherm
PREMIUM
Tom Dieleman, met Johan Colman, in zijn achtertuin met op de achtergrond de gigantische overkapping van de achterliggende padelterreinen. "Van de ene dag op de andere werden we aan onze achtertuin met deze mastodont geconfronteerd", klinkt het. © Geert De Rycke

Buren groeperen zich voor klacht tegen bouwovertreding overkapping padelterreinen Bakkerstraat: “Geen seconde rust meer en reactie stadsbestuur laat te lang op zich wachten”

Grembergen/DendermondeHet optrekken van een enorme overkapping van meer dan tien meter hoog aan de padelclub in de Bakkerstraat, zonder de nodige bouwvergunning én met subsidie van het stadsbestuur, blijft niet zonder gevolg. Boze buurtbewoners groeperen zich om klacht in te dienen tegen de bouwovertreding. “Van de ene dag op de andere stond een gigantische constructie in onze achtertuinen en een beloofde reactie van het stadsbestuur blijft maar uit. Dat pikken we niet langer”, klinkt het.