het brandweerkorps zal - tijdelijk - verhuizen naar de site van de Hollandse Kazerne.
Volledig scherm
het brandweerkorps zal - tijdelijk - verhuizen naar de site van de Hollandse Kazerne. © Geert De Rycke

Brandweer verhuist tijdelijk naar site Hollandse Kazerne: Hulpdienst heeft twee jaar ander onderkomen nodig tijdens verbouwing kazerne

Het brandweerkorps van Dendermonde zal een tijdelijk onderkomen krijgen op de site van de Hollandse Kazerne. Enkele oude gebouwtjes daar kunnen dienst doen en op het parkeerterrein komt een grote tent voor de voertuigen. De brandweer moet voor een tweetal jaar een ander onderkomen krijgen, omdat de huidige kazerne aan de Oude Vest verbouwd en uitgebreid wordt.

0 reacties

 1. Hockeyclub investeert in eerste sportsite voor combi van hockey en frisbee in Vlaanderen: “Veel potentieel aan Oud Kerkhofstraat om mooie toekomst uit te bouwen”
  PREMIUM
  Dendermonde

  Hockeyclub investeert in eerste sportsite voor combi van hockey en frisbee in Vlaanderen: “Veel potentieel aan Oud Kerkhofs­traat om mooie toekomst uit te bouwen”

  De Dendermondse hockeyclub D-MON Hockey heeft grootse plannen voor het sportterrein aan de Oude Kerkhofstraat in Grembergen. In samenwerking met de frisbeeclub Dendermonde Ultimate Club zal daar het allereerste gecombineerde hockey-frisbeeterrein van Vlaanderen gerealiseerd worden. “Het moet onze werking zuurstof geven en de toekomst verzekeren”, klinkt het.
 1. Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil
  Play

  Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil

 2. Zijn er ook versoepelingen voor kinderen mogelijk? Benjamin Dalle: "Het advies blijft: één hobby per kind"
  Play

  Zijn er ook versoepe­lin­gen voor kinderen mogelijk? Benjamin Dalle: "Het advies blijft: één hobby per kind"