Koen Baten
Volledig scherm
© Koen Baten

Brandweer ruimt mestspoor in verschillende straten

Sint-Gillis-bij-DendermondeDe brandweer van Dendermonde is vanmiddag een hele tijd bezig geweest met een opgedroogd mestspoor te verwijderen op enkele straten in Sint-Gillis-bij-Dendermonde. Mogelijk was de klep defect van het voertuig waardoor er kleine hoeveelheden mest verloren gingen. 

 1. Steeds meer werkgevers delen een winstpremie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?
  Jobat

  Steeds meer werkgevers delen een winstpre­mie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?

  De winstpremie blaast dit jaar vijf kaarsjes uit. Concreet kunnen werkgevers via deze premie hun medewerkers laten delen in de winst van het voorafgaande boekjaar. HR-dienstverlener SD Worx berekende dat in de eerste zeven maanden van 2022 meer werknemers van zo’n premie genoten dan vorig jaar. Hoe weet je of je daarvoor in aanmerking komt? En hoe werkt dat precies? Jobat.be schept duidelijkheid.
 2. Stedelijke Musea duiken vroegere Dendermondse nachtleven in: “Verhalen over roemruchte danszalen voor eeuwigheid verzekeren”
  PREMIUM
  Dendermonde

  Stedelijke Musea duiken vroegere Dendermond­se nachtleven in: “Verhalen over roemruchte danszalen voor eeuwigheid verzekeren”

  Dat de wereldhit ‘Pump up the Jam’ vorm kreeg in Dendermonde? Dat en nog veel meer is te ontdekken in het project ‘Nachtraven’. “De stad had op dat gebied heel wat te bieden”, zegt Dimitri Beeckman van de Stedelijke Musea. “En dat roemruchte verleden hebben we in kaart gebracht.” Klaar voor een duik in de Dendermondse nacht?