archiefbeeld vaccinatiecentrum Appels
Volledig scherm
archiefbeeld vaccinatiecentrum Appels © Geert De Rycke


Berlare telt hoogste vaccinatiegraad

RegioIn de regio Dendermonde heeft de gemeente Berlare momenteel de hoogste vaccinatiegraad. 94,19 procent van de volwassen bevolking kreeg al een eerste prik. 72,26 procent van de bevolking is al volledig gevaccineerd.

 1. Kim en Inge vieren tien jaar B&B Abalona: “Elke dag knokken, maar met hart en ziel”
  PREMIUM
  Appels

  Kim en Inge vieren tien jaar B&B Abalona: “Elke dag knokken, maar met hart en ziel”

  B&B Abalona in Appels viert zijn tienjarig bestaan. In die tijd deden Kim De Kinder (42) en Inge Huyck (41) hun gastenverblijf groeien van vijf tot liefst dertien kamers. En er komen ook nog eens tien vakantiewoningen aan. Eigenhandig gebouwd door Kim, terwijl Inge 24 op 24 de gasten soigneert. “Hard knokken is het, elke dag opnieuw. Maar we doen dit met hart en ziel”, klinkt het. Een gesprek over opboksen tegen corona, creatief zijn en geloven in de toekomst.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).