Yves Heymans mocht de spits afbijten voor het leesproject met zijn boek ‘De Filosoof Van Haagem’.
Volledig scherm
Yves Heymans mocht de spits afbijten voor het leesproject met zijn boek ‘De Filosoof Van Haagem’. © Geert De Rycke

Boeken aan de top in basisschool De Klinker: elke dag samen lezen op vast moment

SchoonaardeVoortaan wordt er elke schooldag zonder uitzondering een kwartier gelezen in gemeentelijke basisschool De Klinker. Het leesproject werd vrijdag officieel afgetrapt. Om te starten maakten de leerlingen kennis met schrijver Yves Heymans en zijn boek ‘De Filosoof Van Haagem’.

 1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.
 2. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.