Volledig scherm
© thinkstock

Bio Moestuiniers gaan voor live stream en iedereen mag volgen

GrembergenOok de Bio Moestuiniers uit Grembergen, die zoveel mogelijk mensen willen aanzetten tot zelf groenten en fruit kweken en daar advies rond geven, zien hun werking geboycot door de coronacrisis. Daarom hebben ze een alternatief voor hun gebruikelijke bijeenkomsten. De tuiniers schakelen over op live stream.

 1. Advocaat riskeert jaar cel voor vervalsen van vonnis om cliënten aan het lijntje te houden: “Elke toga te schande gemaakt”
  PREMIUM
  Dendermonde

  Advocaat riskeert jaar cel voor vervalsen van vonnis om cliënten aan het lijntje te houden: “Elke toga te schande gemaakt”

  Hij soupeerde 17.500 euro die op zijn derdenrekening was gezet voor de overname van een handelszaak zelf op en maakte vervolgens een vals vonnis om zijn cliënten aan het lijntje te houden. Advocaat Hans V.D. (54) riskeert er nu een jaar cel voor. Bij de balie van advocaten in Dendermonde is hij ondertussen geschrapt. De man liet zich voor zijn proces vertegenwoordigen door zijn advocaat: “Hij durft zelf niet komen, hij schaamt zich.”
 1. Zanger Udo over tunnel die naar zijn tante Annie Cordy vernoemd werd: "Erg geëmotioneerd"
  Play

  Zanger Udo over tunnel die naar zijn tante Annie Cordy vernoemd werd: "Erg geëmotio­neerd"

 2. Candice en Marijn leven zich uit in een offroad buggy: "Ik vind het wel tof als een man een beetje pit heeft"
  Play
  Blind Getrouwd

  Candice en Marijn leven zich uit in een offroad buggy: "Ik vind het wel tof als een man een beetje pit heeft"