Bij het ongeval raakte niemand gewond.
Volledig scherm
Bij het ongeval raakte niemand gewond. © Koen Baten

Bestuurder schat inhaalmanoeuvre verkeerd in en botst met vrachtwagen

DendermondeOp het Hoogveld in Dendermonde zijn dinsdagavond een vrachtwagen en een personenwagen in aanrijding gekomen met elkaar nadat een bestuurder een verkeerde inschatting maakte. Gewonden vielen er niet, de schade was minimaal. 

 1. Boosheid en onbegrip door gebrek aan visie op toekomstige bestemming oude gevangenis: “Actie nodig om te voorkomen dat dit na Hollandse Kazerne volgende stadskanker wordt”
  PREMIUM
  Dendermonde

  Boosheid en onbegrip door gebrek aan visie op toekomsti­ge bestemming oude gevangenis: “Actie nodig om te voorkomen dat dit na Hollandse Kazerne volgende stadskan­ker wordt”

  De Regie der Gebouwen blijkt nog altijd geen idee te hebben over welke bestemming de oude gevangenis in de Sint-Jacobsstraat moet krijgen als de gedetineerden verhuisd zijn naar het nieuwe complex dat bijna klaar is. En dat zorgt voor boosheid en onbegrip in Dendermonde. Schepen en kamerlid Tomas Roggeman (N-VA) trekt aan de alarmbel, nadat hij staatssecretaris Michel over het dossier bevroeg. “Zonder actie zal dit vervallen tot een nieuwe stadskanker”, zegt hij. “We kunnen een tweede geval zoals de Hollandse Kazerne missen in onze stad.”
 2. Eerste Belgische ‘True Crime’-serie komt naar Streamz en Play4
  TV

  Eerste Belgische ‘True Cri­me’-se­rie komt naar Streamz en Play4

  ‘True Crime Belgium’ wordt de eerste true-crimereeks van Belgische bodem. De 16-delige docureeks met Belgische misdaadverhalen, bevat getuigenissen van speurders, onderzoeksrechters, openbare aanklagers, nabestaanden en slachtoffers die de misdaad overleefden. De verhalen komen uitgebreid aan bod op het scherm en leven ook verder in audio, dankzij een nieuw partnership met de Belgische true-crimepodcast ‘De Volksjury’.