Gewonden vielen er niet.
Volledig scherm
Gewonden vielen er niet. © Koen Baten

Bestuurder schat bocht verkeerd in en eindigt tegen verkeersbord op verkeerseiland

DendermondeOp het Hoogveld in Dendermonde is een bestuurder zaterdagavond met zijn voertuig tegen een verkeerseiland aangereden. Gewonden vielen er niet, maar het voertuig liep wel aanzienlijke schade op.

 1. VC Oudegem en Charleroi Volley outsiders voor titelstrijd in Liga: “Al bewezen dat we het Asterix Avo en VDK Gent moeilijk kunnen maken”
  PREMIUM
  Volleybal

  VC Oudegem en Charleroi Volley outsiders voor titel­strijd in Liga: “Al bewezen dat we het Asterix Avo en VDK Gent moeilijk kunnen maken”

  De play-offs van de Liga bij de vrouwen starten dit weekend. Asterix Avo gaat met zes bonuspunten de eindronde in. VDK Gent is tweede en krijgt vier extra punten. Deze twee ploegen - niet toevallig de twee bekerfinalisten - beginnen deze nacompetitie als favoriet. VC Oudegem volgt net achter de top twee en Charleroi Volley is het vierde team. Zij zijn de outsiders.
 2. Totaalrenovatie voor gerechtsgebouw, maar op herstel beschadigd Ros Beiaard-beeld op toren blijft het wachten: “Nog geen concrete planning voorzien”
  PREMIUM

  Totaalreno­va­tie voor gerechtsge­bouw, maar op herstel beschadigd Ros Bei­aard-beeld op toren blijft het wachten: “Nog geen concrete planning voorzien”

  In het gerechtsgebouw van Dendermonde is een grote totaalrenovatie gestart, maar voor het beschadigde koperen Ros Beiaard-beeld op de toren is nog geen beterschap in zicht. Voor herstellingswerken die hiervoor nodig zijn, is “nog geen concrete planning voorzien.” Nochtans vertoont het beeld al jarenlang een scheur, die er niet kleiner op wordt.
  Dendermonde