In Berlare staan de duurste huizen uit onze regio: gemiddeld 255.355 euro kosten ze.
Volledig scherm
In Berlare staan de duurste huizen uit onze regio: gemiddeld 255.355 euro kosten ze. © Foto Geert De Rycke

Berlare duurst, Zele grootste stijger

DENDERMONDEDe vastgoedprijzen in onze regio zijn bijna overal de hoogte in gegaan. De grootste stijging was in Zele, maar de duurste woningen staan in Berlare. In Buggenhout en Lebbeke daalde de prijs. Overal neemt het aantal appartementen toe.

 1. Stevige uitbreiding terugbetaling anticonceptiva sinds vorig jaar: bij deze mutualiteiten krijg je nóg meer terug
  Spaargids.be

  Stevige uitbrei­ding terugbeta­ling anticoncep­ti­va sinds vorig jaar: bij deze mutualitei­ten krijg je nóg meer terug

  Voorbehoedsmiddelen beschermen je gezondheid en dragen bij tot je gemoedsrust. De federale overheid heeft daarom de terugbetaling voor anticonceptiva vorig jaar stevig uitgebreid. Onder meer de pil en het spiraaltje zijn op die manier gratis voor vrouwen tot 25 jaar, terwijl iedereen op een volledige terugbetaling van de morning-afterpil kan rekenen. Maar hoe zit het met andere voorbehoedsmiddelen, en hoe doorslaggevend is de keuze van je mutualiteit? Spaargids.be zoekt het uit.
 2. Mountainbikevrienden Philippe (54) en Alexander (55) brouwen eigen bier: “Niet om winst te maken, wel om groen te kunnen aanplanten”
  PREMIUM
  Dendermonde

  Mountainbi­ke­vrien­den Philippe (54) en Alexander (55) brouwen eigen bier: “Niet om winst te maken, wel om groen te kunnen aanplanten”

  Philippe De Coen (54) en Alexander De Muyt (55) uit Dendermonde hebben met Derailleur hun eigen bier op de markt gebracht. De twee Dendermondenaars zijn al jaren boezemvrienden en gaan ook regelmatig samen fietsen. Om de natuur een handje te helpen brouwden ze nu hun eigen bier. “De opbrengst willen we gebruiken om bomen aan te planten voor het klimaat", klinkt het.