Geert De Rycke
Volledig scherm
© Geert De Rycke

Beklaagde krijgt drie jaar celstraf na 28ste veroordeling

Ben A. is door politierechter Peter D’Hondt drie jaar naar de gevangenis gestuurd voor de zoveelste verkeersovertreding in zijn carrière. De man was al liefst 27 keer veroordeeld, ook voor correctionele feiten. Zijn laatste veroordeling was de druppel voor de politierechter, die de deur naar de cel openzette zodat A. kan gaan bezinnen. 

0 reacties

  1. Vrije basisschool Oogappel krijgt nieuwe thuis op site vroegere gemeentelijke freinetschool: “Werk maken van brede school met win-win voor gemeenschap”
    PREMIUM
    Appels

    Vrije basis­school Oogappel krijgt nieuwe thuis op site vroegere gemeente­lij­ke freinet­school: “Werk maken van brede school met win-win voor gemeen­schap”

    Vrije basisschool De Oogappel in Appels krijgt een nieuwe thuis, mét nieuwbouw. De Oscar Romeroscholen, waar de Oogappel toe behoort, sloten daarover een akkoord met het stadsbestuur. De nieuwbouw komt op de site van de vroegere gemeentelijke freinetschool De Appelbloesem. Die werd een jaar geleden door de stad gesloten. Het nieuwe project moet een multifunctionele school, waar ook verenigingen gebruik van kunnen maken, midden het groen worden.