Barbara Pas (Vlaams Belang): “Het cordon gaat ver. Toen mijn man stierf, heeft slechts handvol collega’s mij gecondoleerd”

In een wereld waarin de voorpagina’s beheerst worden door de stoere quotes van Donald Trump, Guy D’Haeseleer en Dries Van Langenhove, lijkt er voor een bedachtzame vrouw als Barbara Pas weinig plaats. Zonder mopjes over chocomousse staat ze op de eerste plaats van de Kamerlijst van het Vlaams Belang in Oost-Vlaanderen. Hoe overleeft ze de mannenwereld die de politiek nog altijd is?

11 reacties

 • Louis Scholliers

  2 jaar geleden
  Ondertussen is de uitslag van de verkiezingen gekend. Sommige traditionele partijen werden herleid tot kleine meelopertjes. Winst voor Vl.B. en nog steeds worden zowat 800000 kiezers buiten spel gezet! De verliezers aan de macht. Rare wereld toch hier ten Lande. Het Vl.B. zal wel blijven stijgen. Goed zo!!!!
 • Jan Van Rompaey

  3 jaar geleden
  Dat is een dame met ballen. Ze zou bij het VB meer aan het woord moeten komen. Niemand van haar tegenstrevers is zo bekwaam.
 • marc van cauter

  3 jaar geleden
  Enorm respect voor die vrouw en stadsgenote, tenminste een iemand met klare kijk zonder poespas
 • Wim De Brauwer

  3 jaar geleden
  Veel respect voor mijn stadsgenote die veel dichter bij de werkende mens staat dan het gros van de.politici. Go Barbara go.
 • philippe dierickx

  3 jaar geleden
  Politiek en prive mag niet door elkaar worden gehaald. Maar de haat en uiteindelijk de jaloezie wegens de sterke opkomst van het VB destijds heeft de grenzen van schofterigheid en schande in dit land verlegd.