Astrid en Karlien zijn enthousiast over hun Instagramroute.
Volledig scherm
Astrid en Karlien zijn enthousiast over hun Instagramroute. © Geert De Rycke

Astrid en Karlien maken gezinsvriendelijke Instagramwandeling langs 25 fotogenieke plaatsen

DendermondeDendermonde is een nieuwe, leuke wandeling rijker. Daar hebben Astrid Bultijnck en Karlien De Vrieze voor gezorgd. De fotografe en reisreporter werkten samen voor de uitbouw van een gezinsvriendelijke Instagramwandeling. Steun krijgen ze van de Dienst Toerisme. “We brengen liefhebbers langs 25 fotospots”, klinkt het.

 1. Van banaan en brownie tot ingebakken appeltjes: van deze pannenkoeken smul je op Maria Lichtmis in het Waasland en Dendermonde
  PREMIUM
  Waasland/Dendermonde

  Van banaan en brownie tot ingebakken appeltjes: van deze pannenkoe­ken smul je op Maria Lichtmis in het Waasland en Dendermon­de

  Op 2 februari is het Maria Lichtmis: het feest bij uitstek om zonder schuldgevoel pannenkoeken te eten. Wij lijsten zeven leuke pannenkoekenhuisjes in het Waasland en Dendermonde voor jullie op. Van een pannenkoek met brownie bij HAAS Pannenkoekenhuis in Lokeren tot eentje met banaan bij Hippodroom in Sint-Niklaas: op Maria Lichtmis vind je bij deze zaken een speciale pannenkoek voor iedereen.
 2. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.