Chana zorgde ook voor een terrasje en kinderboerderij aan haar café. Noodgedwongen staat nu alles te koop.
Volledig scherm
Chana zorgde ook voor een terrasje en kinderboerderij aan haar café. Noodgedwongen staat nu alles te koop. © Geert De Rycke

Amper half jaar na opening zet Chana haar cafeetje Om en Verdrom alweer te koop: “Niet te combineren met drukke job in de zorg”

Sint-Gillis-DendermondeChana De Mol (27) uit Sint-Gillis-Dendermonde heeft haar cafeetje Om en Verdrom te koop gezet. De zaak opende pas een half jaar geleden, in het voorjaar 2021. “Een succes”, zegt ze. “Maar net daardoor moet ik kiezen tussen de horeca of thuisverpleegster blijven.”

 1. Warmtepomp vanaf 2026 verplicht in nieuwbouw: zoveel kosten de verschillende soorten
  Livios

  Warmtepomp vanaf 2026 verplicht in nieuwbouw: zoveel kosten de verschil­len­de soorten

  Wie bouwt, is vanaf 2026 verplicht om een elektrische warmtepomp te gebruiken om zijn woning te verwarmen. Die bestaan in verschillende varianten. In de praktijk moet je meestal kiezen tussen een warmtepomp die warmte aan de bodem onttrekt of een systeem dat warmte uit de buitenlucht haalt. Wat voor jou de beste keuze is, hangt af van je woonsituatie en budget. Bouwsite Livios zet de opties op een rij.
 2. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
  Streamz

  Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

  Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.