Jean-Georges Urbain overleed op 96-jarige leeftijd.
Volledig scherm
Jean-Georges Urbain overleed op 96-jarige leeftijd. © Geert De Rycke

Afscheid van Jean-Georges Urbain: Grembergen draagt laatste oud-strijder van gemeente ten grave

GrembergenGrembergen heeft zaterdagochtend afscheid genomen van Jean-Georges Urbain. Hij was de laatste oud-strijder in de Dendermondse deelgemeente.

 1. Vanaf welke leeftijd geef je je kind zakgeld? En wanneer is het tijd voor een eigen zichtrekening? Deze vijf stappen helpen je op weg
  Spaargids.be

  Vanaf welke leeftijd geef je je kind zakgeld? En wanneer is het tijd voor een eigen zichtreke­ning? Deze vijf stappen helpen je op weg

  Niet al je centen meteen uitgeven, maar ook voldoende sparen: dat is een essentiële levensles. Daarom biedt Wikifin tijdens ‘De Week van het Geld’, van 20 tot 26 maart, allerlei gratis spelen aan waarmee kinderen op een leuke manier met geld leren omgaan in de klas. Wil je hen ook thuis leren sparen en verstandig spenderen? Maak er werk van in vijf stappen, samen met Spaargids.be.
 2. Totaalrenovatie voor gerechtsgebouw, maar op herstel beschadigd Ros Beiaard-beeld op toren blijft het wachten: “Nog geen concrete planning voorzien”
  PREMIUM

  Totaalreno­va­tie voor gerechtsge­bouw, maar op herstel beschadigd Ros Bei­aard-beeld op toren blijft het wachten: “Nog geen concrete planning voorzien”

  In het gerechtsgebouw van Dendermonde is een grote totaalrenovatie gestart, maar voor het beschadigde koperen Ros Beiaard-beeld op de toren is nog geen beterschap in zicht. Voor herstellingswerken die hiervoor nodig zijn, is “nog geen concrete planning voorzien.” Nochtans vertoont het beeld al jarenlang een scheur, die er niet kleiner op wordt.
  Dendermonde