Illustratiebeeld AZ Sint-Blasius.
Volledig scherm
Illustratiebeeld AZ Sint-Blasius. © Geert De Rycke

Aantal opnames Covid-patiënten in AZ Sint-Blasius weer gedaald

DendermondeDe coronacijfers in het Algemeen Ziekenhuis Sint-Blasius van Dendermonde zijn na de boom op vrijdag, nu toch weer wat gedaald. Dat komt vooral omdat een pak patiënten naar huis mochten. Toch blijven zich nieuwkomers aandienen.

 1. 48 maanden cel voor clown die minderjarige jongens hypnotiseert en betast: “Pas achteraf beseften we dat er iets niet klopte en voelden we ons slecht”
  PREMIUM
  Dendermonde

  48 maanden cel voor clown die minderjari­ge jongens hypnoti­seert en betast: “Pas achteraf beseften we dat er iets niet klopte en voelden we ons slecht”

  Zijn strategie bestond erin om zijn slachtoffertjes onder hypnose te brengen en dan te betasten. B.C. (52) uit Dendermonde, jarenlang actief als clown op kinderfeestjes, is nu door de Dendermondse rechter veroordeeld tot 48 maanden cel, deels met uitstel, voor zedenfeiten op minderjarige jongens. Relaas van een onwaarschijnlijk verhaal dat begon op de communiefeest van één van zijn slachtoffers.
 2. Weekendavond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streamingland

  Weekend­avond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streaming­land

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste nieuwe films en series voor het weekend. Wat staat er deze week op onze menu? Een iconische hereniging van wereldberoemde superhelden op Streamz, een psychologische thriller met tweevoudig Golden Globe-winnares Amy Adams op Netflix en het onvertelde verhaal van de Indonesische Onafhankelijkheidsoorlog op Prime Video. Laat dat regenweer maar komen, wij kruipen alvast voor ons scherm.
 1. Ervaren IT'er geeft raad aan starters: "Tijdens sollicitaties heb ik geregeld gevraagd of ik mijn toekomstige collega’s mocht ontmoeten"
  Jobs

  Ervaren IT'er geeft raad aan starters: "Tijdens sollicita­ties heb ik geregeld gevraagd of ik mijn toekomsti­ge collega’s mocht ontmoeten"

  Guido Maes werkt al meer dan dertig jaar in de informaticasector. De laatste twintig doet hij dat bij Wolters Kluwer Wolters Kluwer Tax & Accounting België, maar daarvoor maakte hij kennis met een aantal andere bedrijven. “Je job moet passen bij je interesses en je levensstijl”, vindt hij. Jobat.be vroeg hem naar de belangrijkste inzichten die hij heeft verworven doorheen zijn carrière.
 1. 106-jarige Valdemar slaat 17 jaar jongere vrouw aan de haak in rusthuis
  Play

  106-jarige Valdemar slaat 17 jaar jongere vrouw aan de haak in rusthuis

 2. Hond houdt toeristen voor de gek
  Play

  Hond houdt toeristen voor de gek