Burgemeester Piet Buyse heette de Aalstenaars welkom op zijn Grote Markt.
Volledig scherm
PREMIUM
Burgemeester Piet Buyse heette de Aalstenaars welkom op zijn Grote Markt. © Geert De Rycke

Aalstenaars brengen nieuwe kop voor Ros Beiaard, maar Dendermondenaren zijn niet onder de indruk: “Prachtige isomo, heeft er nog iemand plek in zijnen hof?”

Dendermonde/AalstBezoek uit Aalst zaterdagnamiddag op de Grote Markt in Dendermonde. De carnavalisten van Lotsjonslos brachten een nieuwe kop voor het Ros Beiaard. Tot eigen groot jolijt en tot menig sceptische blik van de Dendermondenaren. Daarmee bereikte de rivaliteit tussen beide steden een volgende episode. “De nieuwe kop is ook veel mooier dan de originele, maar dat is nu ook weer niet zo moeilijk.”

 1. Op zijn 19de kantoor binnengestapt zonder diploma, nu is immomakelaar Johan Krijgsman (36) de grote baas van ERA: “Ik sta veel verder dan ik ooit had gedacht”
  PREMIUM
  Sint-Niklaas

  Op zijn 19de kantoor binnenge­stapt zonder diploma, nu is immomake­laar Johan Krijgsman (36) de grote baas van ERA: “Ik sta veel verder dan ik ooit had gedacht”

  Johan Krijgsman (36) uit Berlare stapte op 19-jarige leeftijd zonder enig diploma of ervaring het ERA-kantoor van Sint-Niklaas binnen, en is vandaag opgeklommen tot CEO van het vastgoedbedrijf. Een succesverhaal dat afstraalt op Sint-Niklaas, zijn tweede thuis. Met de renovatie van Huis Myle, het herenhuis van Balls & Glory en, wie weet, ooit nog de Salons, wil hij graag mee zijn stempel drukken op de Wase hoofdstad.
 2. Xander opent pluktuin Blom en Sarah zorgt voor workshops: “Zelf speciallekes plukken en dan mooi boeket maken”
  PREMIUM
  Buggenhout/Dendermonde

  Xander opent pluktuin Blom en Sarah zorgt voor workshops: “Zelf specialle­kes plukken en dan mooi boeket maken”

  Zelf je boeket plukken. Het kan voortaan in de pluktuin Blom van Xander Van Doorslaer (37) in Buggenhout. En voor wie nog meer wil doen met de ‘speciallekes’ die er te vinden zijn, zorgt Sarah De Groote van Bar Blomster voor workshops. “Respect voor de natuur en lief voor het klimaat zijn onze vertrekpunten”, zeggen de twee bloemenliefhebbers.