Het Gentse hof van beroep.
Volledig scherm
Het Gentse hof van beroep. © Jeffrey Dujardin

91-jarige vrouw riskeert miljoenen te verliezen en celstraf in beroep na grootschalige fraude

Een 91-jarige vrouw uit Sint-Gillis-bij-Dendermonde heeft zich voor het Gentse hof van beroep moeten verantwoorden voor miljoenenfraude. Ze wordt beschuldigd van witwassen, fiscale fraude en het niet aangeven van miljoenen op buitenlandse rekeningen. In eerste aanleg kreeg de vrouw 16 maanden cel, waarvan 10 maanden met uitstel. Er werd ook een bedrag van 2,4 miljoen euro verbeurd verklaard, op een totaalbedrag van 12,3 miljoen euro dat in beslag genomen werd op een Luxemburgse rekening.

29 reacties

 • Leopold Vanhoof

  3 jaar geleden
  En terecht.
 • Armand Wuyts

  3 jaar geleden
  Een dikke kluif voor de advocaten! Er is genoeg geld voor hun aanwezig!
 • daniel moniez

  3 jaar geleden
  zulke oude mensen worden soms gebruikt , om fraude te plegen,versta je.........
 • Paul De Clercq

  3 jaar geleden
  Hoog tijd om de rekeningen van de politiekers uit te spitten,de begroting is dan direct op peil
 • dominique van damme

  3 jaar geleden
  Dat ze eens beginnen met niet Belgen dat op ocmw staan en in buitenland huizen hebben dat ze dat eens controleren
 1. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
  Livios

  Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

  Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.
 1. Nog 10 dagen tot de Ros Beiaardommegang. Geduld werd op de proef gesteld, dit waren de hoogtepunten van twee jaar langer wachten
  PREMIUM
  Dendermonde

  Nog 10 dagen tot de Ros Beiaardom­me­gang. Geduld werd op de proef gesteld, dit waren de hoogtepun­ten van twee jaar langer wachten

  Het is tergend lang wachten geweest voor de Dendermondenaren, twee jaar langer dan voorzien, om hun Ros Beiaard te zien uitgaan. Twee keer op rij moest de Ommegang noodgedwongen uitgesteld worden. Met dank aan het coronavirus. Toch werd de liefde voor ‘t Peirt al die tijd warm gehouden. Tijd voor een terugblik op de hoogtepunten van de voorbije twee jaar.
 2. Nog 13 dagen tot de Ros Beiaardommegang. Patrick Segers, dé man achter het event: “Genieten? Nee, daar is geen tijd voor. Maar het is wel een passie”
  PREMIUM
  Dendermonde

  Nog 13 dagen tot de Ros Beiaardom­me­gang. Patrick Segers, dé man achter het event: “Genieten? Nee, daar is geen tijd voor. Maar het is wel een passie”

  Tienduizenden mensen maken van de Ros Beiaardommegang in Dendermonde op 29 mei één groot feest, maar één man blijft er compleet nuchter onder: Patrick Segers (47). Hij moet het hele gebeuren dan ook in goede banen leiden. “Genieten? Op geen enkel moment. Daarvoor is de focus te groot.” Voor één keer laat dé man van de Ommegang in zijn persoonlijke kaarten kijken.