Het lichaam van de vrouw werd disndagochtend aangetroffen in deze woning.
Volledig scherm
Het lichaam van de vrouw werd disndagochtend aangetroffen in deze woning. © Koen Baten

70-jarige vrouw dood aangetroffen in bed: zoon opgepakt, autopsie woensdag moet meer duidelijkheid geven

Op het Grootzand in Grembergen heeft de politie van Dendermonde dinsdagochtend het levenloze lichaam van Greta D. (70) aangetroffen in haar bed. De vrouw woont er samen met haar 49-jarige zoon, die werd opgepakt maar het is niet zeker of hij iets met de feiten te maken heeft. Een autopsie moet woensdag meer duidelijkheid brengen. 

0 reacties

  1. Organisatoren van evenementen twijfelen niet langer: “Tijdens zomer nog voorzichtig, om er in september lap op te geven”
    PREMIUM
    Dendermonde

    Organisato­ren van evenemen­ten twijfelen niet langer: “Tijdens zomer nog voorzich­tig, om er in september lap op te geven”

    Het wordt nog een voorzichtige zomer met beperkende coronamaatregelen, maar in september kan er een serieuze lap op geven worden. Daarover hebben de organisatoren van events in september in Dendermonde zopas met een gezamenlijk infomoment alle twijfel weggenomen, mét fiat van de Veiligheidscel. De voorbereidingen voor Bloemencorso in Sint-Gillis, Reuzenstoet Grembergen, Septemberkermis Oudegem en Scheldefeesten in Baasrode schakelen een versnelling hoger.