Wie zijn polsbandje had gekregen, zocht een plaatsje uit onder een grote overkapping. De Grote Markt wordt zo ingepalmd door 600 fans van het Ros Beiaard.
Volledig scherm
Wie zijn polsbandje had gekregen, zocht een plaatsje uit onder een grote overkapping. De Grote Markt wordt zo ingepalmd door 600 fans van het Ros Beiaard. © Geert De Rycke

600 Ros Beiaard-fans palmen Grote Markt in: nog één nacht voor start kaartenverkoop

600 die-hardfans van het Dendermondse Ros Beiaard palmen momenteel de Grote Markt in. Allemaal kregen ze een polsbandje waarmee ze zaterdagochtend kunnen aanschuiven voor de verkoop van de fel begeerde kaarten voor de tribunes op de Grote Markt tijdens de Ros Beiaardommegang van 24 mei 2020. Dat hen dat twee slapeloze nachten in de kou kost, deert de enthousiastelingen niet.

0 reacties

 1. Jongeren roepen met petitie op om buitenfitness aan Sas terug te plaatsen: “De verkeerde worden gestraft door toestel amper paar weken na opening alweer weg te halen”
  Dendermonde

  Jongeren roepen met petitie op om buitenfit­ness aan Sas terug te plaatsen: “De verkeerde worden gestraft door toestel amper paar weken na opening alweer weg te halen”

  Amper drie weken na de plaatsing is de buitenfitness aan het Sas in Dendermonde alweer weggehaald. Tot grote ontgoocheling van heel wat jongeren die met het toestel wilden sporten. ‘Overlast’, klinkt de reden van het stadsbestuur. “Maar daarmee straft de stad wel wie het goed meent en niet diegenen die voor problemen zorgen”, klinkt het. Een petitie om het toestel terug te plaatsen telt al honderden handtekeningen.
 1. Indrukwekkend: luister mee naar het geluid van ijs
  Play

  Indrukwek­kend: luister mee naar het geluid van ijs

 2. Politicus rijdt in de auto, maar doet alsof hij thuis zit tijdens videovergadering
  Play

  Politicus rijdt in de auto, maar doet alsof hij thuis zit tijdens videoverga­de­ring