Volledig scherm
© Geert De Rycke

41 Club houdt kerstactie voor Tondeldoos: geschenkjes voor 150 kwetsbare gezinnen

DendermondeDankzij een kerstactie die de 41 Club Dendermonde op poten zette, kunnen kinderen van Dendermondse kwetsbare gezinnen blij gemaakt worden met een geschenkje. Voor de verdeling zorgt Kinderfonds De Tondeldoos.

 1. Amber De Tant zet met VC Oudegem een sterke teamprestatie neer tegen Ladies Volley Limburg
  VOLLEYBAL LIGA A VROUWEN

  Amber De Tant zet met VC Oudegem een sterke teampresta­tie neer tegen Ladies Volley Limburg

  VC Oudegem maakte zaterdagavond nog maar eens duidelijk dat volleybal een echte ploegsport is. Nikita De Paepe had sinds donderdag last van de buikspieren. Ze verkoos toch te starten tegen de Limburg Ladies. De topaanvalster kon niet zo sterk haar stempel drukken tijdens deze belangrijke confrontatie tegen de Limburgse titelkandidaten. Als een hecht team namen de andere speelsters haar taak over.
 2. Herinrichting Oude Vest krijgt stilaan vorm. Van meer groen en water tot plaats voor terrasjes: deze scenario’s liggen op tafel
  PREMIUM
  Dendermonde

  Herinrich­ting Oude Vest krijgt stilaan vorm. Van meer groen en water tot plaats voor terrasjes: deze scenario’s liggen op tafel

  Na twee inspraakrondes voor Dendermondenaren, krijgt de geplande inrichting van de Oude Vest stilaan concreet vorm. De eerste ideeën en ontwerpen zijn uitgewerkt. Van meer groen en water, over anders parkeren en rijden en ruimte voor voetgangers en terrasjes. Afgewerkte plannen zijn het nog niet, want er volgt nog een derde inspraakronde in het voorjaar. Maar deze scenario’s liggen alvast op tafel voor een ‘nieuw Vestje’.
 1. Overvaller bedreigt personeel met neppistool: politie toont klopjacht op dader
  Play
  Op Interventie

  Overvaller bedreigt personeel met neppistool: politie toont klopjacht op dader

 2. Vlaming in New York: "Mensen zijn vandaag opgewekter"
  Play

  Vlaming in New York: "Mensen zijn vandaag opgewekter"