Vertommen
Volledig scherm
© Vertommen

Zes personen rijden zelf naar ziekenhuis nadat ze onwel worden in woning

DenderleeuwIn de Zandplaatstraat in Denderleeuw zijn zes inwoners donderdagavond zelf naar het ziekenhuis gereden nadat ze zich onwel voelden worden in hun woning. Ze hadden allemaal een lichte CO-intoxicatie opgelopen, maar mochten na een controle terug naar huis.

 1. Werken op nieuwe locatie dierenasiel gaan van start: “We hopen deze zomer eindelijk te kunnen verhuizen, al zal gebouw zelfs nog te klein zijn om alle dieren op te vangen”
  Denderwindeke

  Werken op nieuwe locatie dieren­asiel gaan van start: “We hopen deze zomer eindelijk te kunnen verhuizen, al zal gebouw zelfs nog te klein zijn om alle dieren op te vangen”

  De werken zijn van start gegaan op de toekomstige locatie van het Dierenasiel Ninove. De uitbaters hopen volgende zomer eindelijk te kunnen verhuizen. Ze kijken ernaar uit, want deze winter moeten ze zich nog behelpen met warmtelampen in de hondenkennels in een erg verouderde infrastructuur. Bovendien is het opnieuw zeer druk in het asiel en moeten ze met een wachtlijst werken.
 2. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.
 3. Kleine Victor komt ter wereld in brandweerkazerne: “Zelfs de ziekenwagen kreeg ons niet meer op tijd in het ziekenhuis”
  Lennik/O.L.V.-Lombeek

  Kleine Victor komt ter wereld in brandweer­ka­zer­ne: “Zelfs de ziekenwa­gen kreeg ons niet meer op tijd in het ziekenhuis”

  Het was niet de bevalling die Dorien Pletinckx (34) en Tom De Smedt (33) uit Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek zich hadden ingebeeld. Plots opgekomen weeën noopten de aanstaande papa om met vrouwlief richting het ziekenhuis in Asse te trekken, maar die bestemming gingen ze niet tijdig hallen. “Uiteindelijk werd Victor geboren in de ziekenwagen in de brandweerkazerne van Eizeringen”, klinkt het. Gisteren bracht het gezinnetje een bezoek aan de Lennikse brandweermannen.